0%

Fotografie Den Haag – De beste fotograaf van Den Haag voor bedrijven

De wereld een beetje mooier

Over Rogier Chang

Als fotograaf in Den Haag ben ik gepassioneerd over het vastleggen van de schoonheid van de wereld. Mijn werk gaat verder dan alleen fotografie; ik ben ook actief als bestuurder bij de Haagse Stadstuin Emma’s Hof en draag bij aan een groenere wereld door bomen te planten voor elke foto-opdracht. 🌳 Met ruim twintig jaar ervaring en duizenden portretten op mijn naam, blijf ik gedreven om schitterende beelden te creëren. Of je nu een zakelijke fotoshoot nodig hebt of een portret, ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera, zelfs als je dat aanvankelijk niet zo ervaart!

Mijn klantenbestand varieert van grote bedrijven zoals DHL, FedEx en de Rijksoverheid tot lokale ondernemers zoals acupuncturisten, meubelmakers, installateurs en goudsmeden. Ik werk graag samen met startups, doeners, makers en wetenschappers – bedrijven die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de wereld. In mijn privéleven ben ik getrouwd en vader van twee energieke zonen.

Niets is leuker dan een potje stoeien of basketbal met hen. Onlangs hebben we zelfs een familie basketbaltoernooi gewonnen. In de zomer trek ik graag de bergen in voor een huttentocht om de rust en schoonheid van de natuur te ervaren. Mijn aanpak is eenvoudig: ik vertel jouw verhaal door middel van beelden die zowel professioneel als persoonlijk en authentiek zijn. Dus, of je nu een zakelijk portret nodig hebt of je bedrijf wilt laten stralen, als fotograaf uit Den Haag sta ik klaar om je te helpen. Neem gerust contact met me op, en samen maken we de wereld een beetje mooier.

Na een lange zoektocht naar een goede fotograaf